domingo, 3 de marzo de 2013

Don José Taléns Sebastía, por Enrique Pérez Piquer.

Leer el artículo comleto aquí. Muy interesante.

1 comentario:

  1. Molts records m'han vingut al cap després de llegir aquest resum dels teus inicis musicals. Jo també estic orgullòs de haver sigut alumne, en el sentit més ampli de la paraula, de D. José Talens Sebastià.
    Encara que em diuen com ell i sóc del mateix poble, no eren família però sempre em va tractar com si ho fos. Vaig ser dels últims alumnes que va tindre i les seus ensenyaments no es reduïen simplement a la música sinó que amb les seves anècdotes i experiències ens formava com a persones, encara que la meva joventud feia que de vegades no comprenguès el missatge. Una frase que recorde moltíssim i que sempre he tingut present és: "sigues CONSTANT, JUST I HUMIL". Aquestes tres premises i altres, que d'ell vaig assimilar, també les faig com a fonamentals en la vida dels meus alumnes.
    Gràcies Enrique per recordar i gràcies a D. José per creuar-se a la meva vida.

    ResponderEliminar

Se puede escribir cualquier comentario,con total libertad, sólo no se publicarán los que contengan palabras obscenas, insultos, etc.Espero que os animéis a dar "vida" al blog con esta nueva configuración, que hará el blog más dinámico y ameno.
Gracias.